امروز : دوشنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۳ - 1 جماد ثاني 1446
لرستان پایلوت توانمند سازی زنان و دلفان پایلوت کنترل آسیب های اجتماعی شود
ناهید پرویز پور با بیان این مطلب که بیش از شصت و نه هزار نفر از جمعیت شهرستان دلفان را زنان تشکیل می دهند ،گفت: جمعیت زنان دلفان با نزدیک به نیمی از جمعیت این شهرستان نیازمند نگاه ویژه است ،زنانی که در فقر مفرط به سر می برند و با مشکلات عدیده معیشتی دست و پنجه نرم می کنند .
وی فقر و فلاکت را عامل اصلی به میدان آمدن زنان و ایجاد پدیده زنان کار در این شهرستان ، عنوان کرد و افزود: زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست که کرامت زنان در این شهرستان نادیده گرفته شود و زنان سرپرست خانوار برای ایجاد معیشت به کارگری رو بیاورند و با حداقل دستمزد ها مورد بیگاری قرار بگیرند .
مدیر کل امور زنان استانداری لرستان تصریح کرد :همانطور که مقام معظم رهبری از آسیب های اجتماعی احساس خطر می کنند و خواستار کنترل این آسیب ها از سوی مسوولان شده اند ، زنان کار نورآباد مصداق بارز آسیب های اجتماعی است این زنگ خطر می طلبد تا چاره ای اساسی و برنامه ای مدون برنامه ریزی و صورت گیرد .
وی ایجاد زمینه های اشتغال برای زنان دلفان و در سطح وسیع تر لرستان را ضروری دانست و از معاونت رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده خواست تا لرستان را پایلوت توانمند سازی زنان قرار دهد .
لرستان پایلوت توانمندسازی زنان میشود
معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده از پایلوت شدن لرستان با مرکزیت شهرستان دلفان برای توانمند سازی زنان خبر داد و گفت: اهمیت توانمندی سازی و استعداد یابی بانوان از اهم اقدامات و اولویتهای معاونت امور زنان و خانواده است .
دکتر انیسه خزعلی که در جلسه شورای اداری شهرستان دلفان سخن میگفت با بیان این مطلب که برنامه معاونت زنان یک برنامه جامع در راستای توانمند سازی است،گفت: به صورت خاص و ویژه زنان آسیب پذیر در اولویت این معاونت قرار دارند.
وی با اشاره به پدیده زنان کار در دلفان آن را ناراحت کننده عنوان کرد و افزود :فرهنگ کار زنان دلفان شایسته تقدیر است اما اینکه برای تامین معیشت به میدان بیایند و به این شکل وشمایل امرار معاش کنند بسیار ناراحت کننده است .
خزعلی تصریح کرد: از اینکه زنان کار دلفان برای جلوگیری از فروپاشی خانواده چنین به آب و آتش می زنند را هر مسوولی را وادار به تصمیم گیری جدی می کند و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری هم با علم به این موضوع در صدد است تا با برنامه ریزی در جهت توانمند سازی آنان پدیده نوظهور زنان کار را برای همیشه جمع کند .
آسیب زدایی ، جلوگیری از طلاق و خودکشی و … از جمله موارد دیگری بود که دکتر خزعلی به آن اشاره کرد و افزود : ایجاد مراکز مشاوره و استفاده از نتایج پایلوتی آسیب های اجتماعی در دلفان برای برنامه ریزی بهتراز برنامه های در دست اقدام این معاونت خواند بود .
وی بالا بردن توان اقتصادی و معیشتی را هدف اصلی پایلوت قرار دادن لرستان عنوان کرد و آنرا مستلزم همکاری و همیاری مسوولان و خود زنان دانست
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی باشد منتشر نخواهد شد.