Wednesday, 11 September , 2024
امروز : چهارشنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۳ - 8 ربيع أول 1446
شناسه خبر : 2262
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اقتصادی تاریخ انتشار : 17 بهمن 1400 - 8:43 | | ارسال توسط :
در ششمین روز از دهه مبارکه فجر

هفت روستای شهرستان دلفان برق رسانی شدند

به گزارش پایگاه خبری دریای فرهنگ امروز یکشنبه در ششمین روز از دهه مبارکه فجر و با حضور استاندار لرستان، معاونین استاندار ، امام جمعه شهرستان دلفان،مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ، فرماندار دلفان و دیگر مسئولان استانی پروژه های برقرسانی روستایی شهرستان دلفان افتتاح شدند.

فریدون خودنیا مدیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان در این مراسم با اشاره به اینکه استان لرستان یکی از استان‌های شاخص در برق رسانی روستایی است، گفت: امروز هفت روستای رهزلی، اسلام آباد دولیسکان ، فرخ آباد کاکاوندد، چشمه گوزان سفلی، یوسف‌آباد سرخانچوب، گل زرد کنگاور و الماس آباد میرآقا در شهرستان دلفان برق رسانی شدند.

وی ادامه داد: میزان اعتبار این پروژه ها را ۴۳۱ میلیارد ریال اعلام کرد و مهمترین پروژه ها را احداث دو فیدر جهت تغذیه شهر نورآباد ،احداث دو فیدر فشار متوسط جهت تغذیه بخش کاکاوند و دهستان چواری، احداث شبکه فشار ضعیف در نقاط مختلف شهرستان نوراباد ،احداث معابر درون بلواری در شهرک امام (ره) و نصب تجهیزات حفاظتی و مانوری و اصلاح و بهینه سازي شبکه برق بیش از ۵۰ عنوان کرد.
وی با اشاره با کاهش تلفات برق در استان افزود: از ۵ سال گذشته پرتی برق استان نزدیک به ۱۳ درصد بوده که در حال حاضر این تلفات هشت و نیم درصد می باشد و یکی از استان های پیشرو در این زمینه هستیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان ادامه داد: کل شبکه های فشار ضعیف در سطح استان در بحث تلفات برق، اصلاح و بهینه سازی صورت گرفته که در حال حاضر نزدیک به ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار را جایگزین سیم مسی کرده‌ایم و در حال حاضر یکی از استان‌های کشور هستیم که شبکه فشار ضعیف سیمی وجود در آن وجود ندارد.

خودنیا با اشاره به کنتورهای هوشمند در سطح استان افزود: استان لرستان استانی است که در بحث هوشمند سازی تمام کنتور های ولتاژ اولیه و ثانویه مشترکین به صورت دیجیتال و هوشمند می باشند و یکی از استان های پیشرو در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به نیروگاه‌های تولید پراکنده در سطح استان تصریح کرد: در هر شهرک صنعتی استان یک نیروگاه تولید پراکنده توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث شده و هر نیروگاه تولید پراکنده ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیارد ریال ارزش آن می باشد و در فصل تابستان در شهرک‌های صنعتی مشکل برق وجود نداشته است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی باشد منتشر نخواهد شد.